Kurser
Kurser

Kurser

Niblick Golfs tränare erbjuder ett stort utbud av kurser. Vi utgår från ett helårs-tänk där man tränar Tema Rörelsen inomhus under vintern, Tema Slagen under våren och Tema Spelet under sommar och höst. Tematräningen passar alla golfare från 0 – 54 i hcp. En del pass erbjuds som ”en gång i veckan” medan andra blir som halv- eller heldagsträningar.

Mer info kommer under våren!

Ny i Golfen: Vi tar dig från att träna de olika slagen på Rangen till att testa på att spela på korthålsbanan. Därefter får du börja träna på stora banan. Vi har ett paket med medlemskap i klubben för endast 2995 kr!

Börja Spela Golf Skaffa "Grönt Kort" Tema Rörelsen: tränas inomhus under vintern då vi jobbar med grunderna i både grepp, uppställning och svingtekniker.
Tema Slagen: Vi tränar på de olika slag som krävs för att på sikt sänka din score på banan. Träningsperioden för detta är våren.
Tema Spelet: Vi går igenom spelstrategi, beslutsfattande, fokusering och anspänningsreglering ute på banan. Allt för att du ska kunna slå dina bästa slag oftare.
Du kan välja att genomföra motsvarande träning individuellt också.
Studio
Studio

Studio

För att kunna genomföra högklassiga videolektioner och klubbutprovningar behöver vi en riktig golfstudio på klubben. Fram till att den blir färdig går det att boka in dig med någon av oss i studion på PGA National. En golfstudio gör det även möjligt att jobba med tekniklektioner vintertid.

Romele Golf Studio

För att kunna genomföra högklassiga videolektioner och klubbutprovningar behöver vi en riktig golfstudio på klubben. Fram till att den och allt blir färdig rekommenderar vi att ni tar lektioner av vår egen tourspelare Albin Tidén som löpande går utbildningar på PGA.
Range & egenträning
Range & egenträning

Range & egenträning

För att göra träning mer attraktiv så har vi fräschat upp range-området med mer visuella mål - både för de långa och korta klubborna. Vi borde alla träna mer - då blir spelet på banan bättre.

Rangen

För att göra träning mer attraktiv så kommer vi under våren att fräscha upp range-områdets visuella mål - både för de långa och korta klubborna. Vi borde alla träna mer - då blir spelet på banan bättre. - "Ju mer man tränar och förbereder sig desto mer tur har man". Ingemar Stenmark
Nu har vi en möjlighet att få information om hur vi med enkla medel kan rusta kroppen för en härlig golfsäsong. Måndag 8/4 14:00-16:00. Rob Haans håller i informationen och jag är på plats. vänligen anmäl intresse till Peter på: peter@niblickgolf.se. "Mht fördelarna med DISQ träning: Skonsamt! Alla kan träna med disq, den äldste jag har är 91 år! Mobilt! Man kan träna överallt och när man vill! 20 minuter per dag räcker långt. Skades förbyggande, bygga upp bålen/ kroppen för att minska risk för rygg och armbåga skador Golfspecifika rörelser, kroppskontroll. Män lär sig att gå ”in i kroppen” som gör att man kan blir bättre på att stabilisera rätt hållning och koppla in bålen/ muskler oberoende av varandra. Detta förbättrar helt klart golfswingen! Disq kan köras: som PT, small group training, Stora events, på golfresor, sen har vi även ett helt online koncept, var vi kan hjälpa spelare oavsett var dom är i världen!"