Resor
Resor

Resor

Vårt Team arrangerar olika resor tillsammans med klubbens medlemmar. Här ser du aktuella erbjudanden och resor.

Resor

Vårt Team arrangerar olika resor tillsammans med klubbens medlemmar. Hösten 2020 finns det en Veckoresa till El Rompido i Spanien samt en Longstay på Islantilla med Peter våren 2021. Ta kontakt med oss för att få ett prospekt.

 

GolfMartin Longstay på Islantilla med golfpro Peter Johansson

Varmt välkommen att boka din plats på vårens populäraste longstay!

Vår longstay är på Islantilla Golf Resort beläget i Spaniens sydvästra hörn på gränsen till Portugal.
Vi bor på The Residences Islantilla, som ligger endast 200 meter från klubbhuset på Islantilla GC. Lägenheterna är ljusa och moderna med två sovrum, ett badrum, vardagsrum med soffa, tv och matbord samt ett fullutrustat kök. Ni har balkong eller terrass med sittmöjligheter och det finns både diskmaskin och tvättmaskin i lägenheten. Hotellet erbjuder bl.a. två utomhuspooler, inomhuspool, jacuzzi och gym, och allt detta har du som gäst hos oss fri tillgång till. Från hotellet är det ca 800 meter ner till centrum och stranden där det finns flera butiker och restauranger.

Golfbanan Islantilla GC har 27-hål med 3 stycken 9 hålsslingor som man kombinerar olika varje dag. Det här gör att du får en ny upplevelse under varje runda. Anläggningen har dessutom utmärkta träningsområden med en stor drivingrange, putt och pitchgreener. Du som reser med oss på longstay har obegränsad tillgång till banan.
Nytt för 2021 är att vi även har tillgång till en runda per vecka på underbara El Rompido Golf Resort mot ett pristillägg. Den här närbelägna resorten har två fantastiska 18-hålsbanor som du inte får missa.

Under perioden 30 januari – 13 mars 2021 är vår värd och tillika PGA PRO Peter Johansson på plats i Islantilla för att se till att just du får en fantastisk longstayupplevelse. Peter är en erfaren och väldigt populär golftränare som dessutom har tillbringat flera vintrar som värd på Longstay. På vår Longstay ingår ca 2 timmars Golf Clinic varje vecka! För er som önskar arrangerar vi veckotävlingar, både individuellt och lag, där ni får utmana era nya vänner.

Vi rekommenderar er att boka flyg till Faro alternativt Sevilla och därefter hyra en bil på flygplatsen.
Det är ca 50 minuter till Islantilla från Faro och ca 90 minuter från Sevilla. Med bil kan ni upptäcka området runt Islantilla och även ta er till andra banor i området om ni vill testa på fler golfbanor under er vistelse.


Vår Longstay på Islantilla inkluderar följande:

Boende i 2-sovrumslägenhet för 2 personer, på Islantilla Residences Apartment Städning, inkl. byte av lakan och handdukar, 1 gång per vecka
Obegränsad golf på Islantilla Golf Course med förbokade starttider
GolfClinic med PRO Peter Johansson 2 timmar per vecka

Fri tillgång till inomhuspool, jacuzzi & gym Fritt Wi-Fi
Fri parkering

Pris 14 nätter.  17 995: - för 2 personer  

Pris 28 nätter.  27 995: - för 2 personer

Pris 42 nätter.  42 995: - för 2 personer

 

Du väljer själv när du vill komma och stannar så länge du önskar.

Valfria tillägg:

Frukostbuffé
Middagsbuffé, exkl. dryck
Lägenhet för eget bruk
1 runda på El Rompido GC per vecka

100: - /person/dag
200: - /person/dag Pristillägg efter förfrågan 475: - /person/vecka

Anmälan: Begränsat antal platser. Anmälan senast den 10 december 2020 till GolfMartin Travel på viktoria@golfmartintravel.se
Läs mer om resan på www.golfmartintravel.se

Önskar ni hjälp med att boka flyg och eventuell transfer?
Kontakta oss så ordnar vi det.
GolfMartin Travel AB har reseavtal med Kammarkollegiet
Golf PRO/värd finns på plats vid minst 10 deltagare. Vid för få deltagare utgår GolfClinic och resan sker på egen hand.

Team
Team

Team

NIBLICK Golf Academy erbjuder träning för alla, från nybörjaren till den mer erfarna golfaren. Vi har olika upplägg beroende på vem träningen riktar sig till - dvs unika upplägg som passar unika golfare.

Team

NIBLICK Golf Academy erbjuder träning för alla, från nybörjaren till den mer erfarna golfaren. Vi har olika upplägg beroende på vem träningen riktar sig till - dvs unika upplägg som passar unika golfare.
Kurser
Kurser

Kurser

Niblick Golfs tränare erbjuder ett stort utbud av kurser. Vi utgår från ett helårs-tänk där man tränar Tema Rörelsen inomhus under vintern, Tema Slagen under våren och Tema Spelet under sommar och höst. Tematräningen passar alla golfare från 0 – 54 i hcp. En del pass erbjuds som ”en gång i veckan” medan andra blir som halv- eller heldagsträningar.

Kurser

Vårerbjudande: 4 lektioner @ 25 minuter för 1000:-
Förra årets populära vårtränings erbjudande återkommer även denna säsongen. Ta hand om resten av säsongen med ett lektionspaket om 4 lektioner för 1.000:-( normalt 1.400 ) Tanken är att vi gör en inventering första lektionen.. Då får du ett par saker att jobba med. Lektion 2 stämmer av vad som skett.. Lektion 3 är närspel o 4:an tar hand om eventuella övriga frågor :) Hör av dig till Peter på : peter@niblickgolf.se eller 0708-24 60 93. Välkommen! Din Golfpro Peter Johansson
Ny i Golfen: Vi tar dig från att träna de olika slagen på Rangen till att testa på att spela på korthålsbanan. Därefter får du börja träna på stora banan. Vi har ett paket med medlemskap i klubben för endast 2995 kr!
Börja Spela Golf Skaffa "Grönt Kort" Tema Rörelsen: tränas inomhus under vintern då vi jobbar med grunderna i både grepp, uppställning och svingtekniker.
Tema Slagen: Vi tränar på de olika slag som krävs för att på sikt sänka din score på banan. Träningsperioden för detta är våren.
Tema Spelet: Vi går igenom spelstrategi, beslutsfattande, fokusering och anspänningsreglering ute på banan. Allt för att du ska kunna slå dina bästa slag oftare.
Du kan välja att genomföra motsvarande träning individuellt också.
Arena
Arena

Arena

I en inte alltför avlägsen framtid har vi riktigt bra träningsområden så att vi kan kalla hela området för vår Golfarena. En Range med ordentliga målområden, en golfstudio med utrymme även för fysträning, en bra kort-hålsbana och intressanta utmanande närspelsområden.

Romele Golf Arena

I en inte alltför avlägsen framtid har vi riktigt bra träningsområden så att vi kan kalla hela området för vår Golfarena. En Range med ordentliga målområden, en golfstudio med utrymme även för fysträning och intressanta utmanande närspelsområden.
Studio
Studio

Studio

För att kunna genomföra högklassiga videolektioner och klubbutprovningar behöver vi en riktig golfstudio på klubben. Fram till att den blir färdig går det att boka in dig med någon av oss i studion på PGA National. En golfstudio gör det även möjligt att jobba med tekniklektioner vintertid.

Romele Golf Studio

För att kunna genomföra högklassiga videolektioner och klubbutprovningar behöver vi en riktig golfstudio på klubben. Fram till att den blir färdig går det att boka in dig med någon av oss i studion på PGA National. En golfstudio gör det även möjligt att jobba med tekniklektioner vintertid. Skicka mail till bokning@niblickgolf.se om du vill boka träning i studion på PGA National.
Rangen
Rangen

Rangen

För att göra träning mer attraktiv så har vi fräschat upp range-området med mer visuella mål - både för de långa och korta klubborna. Vi borde alla träna mer - då blir spelet på banan bättre.

Rangen

För att göra träning mer attraktiv så kommer vi under våren att fräscha upp range-området med mer visuella mål - både för de långa och korta klubborna. Vi borde alla träna mer - då blir spelet på banan bättre. - "Ju mer man tränar och förbereder sig desto mer tur har man". Ingemar Stenmark
Nu har vi en möjlighet att få information om hur vi med enkla medel kan rusta kroppen för en härlig golfsäsong. Måndag 8/4 14:00-16:00. Rob Haans håller i informationen och jag är på plats. vänligen anmäl intresse till Peter på: peter@niblickgolf.se. "Mht fördelarna med DISQ träning: Skonsamt! Alla kan träna med disq, den äldste jag har är 91 år! Mobilt! Man kan träna överallt och när man vill! 20 minuter per dag räcker långt. Skades förbyggande, bygga upp bålen/ kroppen för att minska risk för rygg och armbåga skador Golfspecifika rörelser, kroppskontroll. Män lär sig att gå ”in i kroppen” som gör att man kan blir bättre på att stabilisera rätt hållning och koppla in bålen/ muskler oberoende av varandra. Detta förbättrar helt klart golfswingen! Disq kan köras: som PT, small group training, Stora events, på golfresor, sen har vi även ett helt online koncept, var vi kan hjälpa spelare oavsett var dom är i världen!"