Privatlektioner
Privatlektioner

Privatlektioner

Privatlektioner

Ibland kan det vara nyttigt med en genomgång. Att förstå varför kroppen gör som den gör i alla situationer skapar en medvetenhet som gör det lättare att repetera sving-rörelsen. Jag arbetar med kroppen och det som händer i samband med svingen, jag förklarar på ett sätt som gör det hela ganska självklart och tydligt. Mitt motto är "Jag förändrar inte, jag förbättrar"! Jag heter Mats Carlsson och har spelat golf sedan 1978 och är utbildad PGA Club professional.   Telefon: 070 - 291 31 21 E-post: info@golfprolektion.se bokalektion länk: Kommer snart.
Kurser
Kurser

Kurser

Under 2021 kommer vi att erbjuda kurser för alla nivåer. Unga som gamla. Nybörjare som elitspelare. För att du skall få bästa möjliga utbyte kommer vi att vara max 8 personer i en grupp.

 Ny i Golfen

Vi lär dig grunderna i svingen och ser till att du får grönt kort. Därefter får du börja spela på stora banan. Vi har ett paket inklusive medlemskap i klubben för endast 2995 kr! 

Läs mer om vad Ny i Golfen innebär under medlemskategorier som du hittar under Bli medlem. Är du sugen! Skicka din intresseanmälan till: info@ragk.se
Range & egenträning
Range & egenträning

Range & egenträning

För att göra träning mer attraktiv så har vi fräschat upp range-området med mer visuella mål - både för de långa och korta klubborna. Vi borde alla träna mer - då blir spelet på banan bättre.

Rangen

För att göra träning mer attraktiv så kommer vi under våren att fräscha upp range-områdets visuella mål - både för de långa och korta klubborna. Vi borde alla träna mer - då blir spelet på banan bättre. - "Ju mer man tränar och förbereder sig desto mer tur har man". Ingemar Stenmark