Banguide
Banguide

Banguide

Banguiden är viktig för dig som spelar Romeleåsen för första gången (och är inte så dum att konsultera även för dig som spelar banan ofta). Nivåskillnader på vissa av hålen gör att du behöver tänka till kring klubbval. Banguide hämtar du i golfshopen - den bjuder vi på.

Banguide

Här presenteras guiden - hål-för-hål. Studera och lägg upp din "course management strategy".
Det brukar visa sig på scorekortet. Vår Slopetabell hittar du även här för både damer och herrar samt våra lokala regler.

Lokala regler 2020 1.0

ROMELEASENS_GK_Course_Men 2020_21

ROMELEASENS_GK_Course_Women 2020_21

 

 

Team
Team

Team

Vi har ett dedikerat team som sköter om vår bana och ser till att den är i bästa trim. Greenkeepern och hans team gör majoriteten av arbetet men man skall inte glömma de ideella insatser som görs av "Christers gäng".

Greenkeeper -Team "Peppe" !

Vi har ett dedikerat team i ledning av Peppe som sköter om vår bana och ser till att den är i bästa trim. Utöver greenkeepern och hans team som gör majoriteten av arbetet skall vi inte glömma alla andra som gör fantastiskt goda ideella insatser på och runt vår bana. T.ex "Christers gäng". Läs mer om vårt green-keepergäng och Christers gäng här inunder.
Banstatus
Banstatus

Banstatus

Vi försöker ha banan öppen så länge som möjligt. Banan är alltid stängd vid frost. För aktuell status kontakta receptionen för mer information, telefon 046- 820 14 eller läs under våra nyheter

Banans status

För aktuell status gå in på. http://www.ragk.se/start/nyheter/, eller kontakta receptionen på telefon 046-820 14.

Vårt mål  att banan ska vara öppen året runt, men är alltid stängd vid frost eller vid för mycket regnande.

 

Projekt
Projekt

Projekt

Att underhålla en golfbana handlar inte bara om att klippa greener och fairways. Det är många moment som måste till för att hålla en bana i trim. Många projekt är av långsiktig karaktär och vår ambition är att våra utvecklings- och underhållsprojekt skall ha minimal inverkan på det dagliga spelet.

Projekt

På klubben arbetar vi konstant med åtgärder för att förbättra banans och övriga områdens kvalitet. Vissa projekt är långsiktiga och oftast kostsamma - andra handlar om små detaljer som gör att du som golfare skall få en bättre upplevelse. Läs nedan om vilka projekt som är på gång.
Slopetabeller