Ställplats för husbil och husvagn
Ställplats för husbil och husvagn

Ställplats för husbil och husvagn

Klubbens egna nyrenoverade camping - strax intill tee på hål 9. Här bor du i din husbil eller husvagn direkt på banan -bara ett stenkast från klubbhus och första tee. Vi har 14 platser med el och i anslutning har vi även nyrenoverad toalett och dusch. Välkommen och boka via receptionen 046-82014

Ställplats för husbil och husvagn

På Romeleåsens Golfklubb har vi vår egen plats för husbilar och husvagnar alldeles intill 9:e hålets tee. I direkt anslutning till våra 14 uppställningsplatser finns det både toaletter och dusch. Boka din plats genom att kontakta receptionen på 046- 820 14 eller maila oss på info@ragk.se
Körsbärsdalen B&B (6 km)
Körsbärsdalen B&B (6 km)

Körsbärsdalen B&B (6 km)

Körsbärsdalen Bed & Breakfast, beläget på randen av den vackra Körsbärsdalen, precis som namnet säger. Här finner man vacker skog att vandra i, lugnt och ro och dessutom en av Skånes vackraste golfbanor i närheten.I huset finns fem moderna och bekväma dubbelrum med hotellstandard. Samtliga rum är individuellt inredda med eget badrum, TV samt wifi. Dessutom finns matsalen med fullt utrustat kök där det dagligen serveras en stadig, svensk frukost.

Körsbärsdalens B&B

Välkommen till Körsbärsdalen Bed & Breakfast, beläget på randen av den vackra Körsbärsdalen, precis som namnet säger. Här finner man vacker skog att vandra i, lugnt och ro och dessutom en av Skånes vackraste golfbanor i närheten.

Mail: kontakt@korsbarsdalen.se Telefon: 0706-222 077

Trolleberg B&B (3km)
Trolleberg B&B (3km)

Trolleberg B&B (3km)

Trolleberg ligger högst upp på Romeleåsen, endast några minuter från Romeleåsens Golfklubb. Hit är du välkommen för att njuta, koppla av och umgås. På ”Pensionatet” finns två charmiga dubbelrum med gemensamt badrum. Idealt för det lilla golfgänget. I Trollesalen tänder vi gärna en mysig brasa och där finns även ett litet kök om ni vill fixa något att äta. I Bastuhuset finns naturligtvis vedeldad bastu och det är inte många meter till poolen! Det finns också ett litet kök med möjlighet att själv fixa mat.

Trolleberg Bed & Breakfast

På Trolleberg B&B njuter man av lugnet och tystnaden. Välkommen till klorofyllen! Här på gården har vi hästar, hundar, katter och höns. I skogen har vi hjortar, vildsvin, rävar och grävlingar. Och ovanför oss seglar gladorna.

Mail: stay@trolleberg.se Telefon: 0708-16 06 42

 

 

Ekbackenstugan (5 km)
Ekbackenstugan (5 km)

Ekbackenstugan (5 km)

Ekbackenstugan är en mysig stuga med bokskogen och Skåneleden precis vid husknuten. Ett boende som passar för föreningar, klubbar eller större sällskap! Enkelt och trivsamt för t.ex juniorlägret - med vedeldad bastu, fotbollsplan för interna chip- och pitchtävlingar.

Ekbackenstugan

Ekbackenstugan ett enklare boende med plats för 16 personer. En mysig stuga med bokskogen och Skåneleden precis vid husknuten. Ett boende som passar för föreningar, klubbar eller större sällskap!  

Pris: Från 200:-/pers

Vid större sällskap lämnas offert. E-mail: monica@ekbackenstugan.se