Ställplats för husbil och husvagn
Ställplats för husbil och husvagn

Ställplats för husbil och husvagn

Klubbens egna ställplatser finns strax intill tee på hål 9. Här bor du i din husbil eller husvagn direkt på banan -bara ett stenkast från klubbhus, Romele Kro och första tee. Vi har 14 platser med el och i anslutning har vi även toalett och dusch. Välkommen och boka via vår bokningsapp. Klicka på rubriken!

Ställplatser – även för er som inte spelar golf!

På Romeleåsens Golfklubb har vi vår egen plats för husbilar och husvagnar alldeles intill 9:e hålets tee. I direkt anslutning till våra 14 uppställningsplatser (med el) finns det både toaletter och dusch. Boka din plats enkelt via formuläret nedan. Du kan så klart också ringa kansliet 046- 82014 eller maila info@ragk.se  Ställplatsen är stängd från oktober till mars.

Bokningsvillkor

Betalning sker via Swish på 123 640 85 61 eller i receptionen. - Märk inbetalningen med efternamn, incheckningsdatum och ställplatsnummer, t ex. ”Karlsson 3/7 Nr 3 - Incheckning sker från kl.14.00. Utcheckning sker från kl. 13.00. - Ändringar/avbokningar hanteras via telefon eller mail med klubbens kansli. Telefon 046-82014. E-post: info@ragk.se - Vi förbehåller oss rätten att kunna flytta ekipage mellan ställplatser då behov föreligger. - Då golfspel sker på utcheckningsdagen ber vi dig parkera ditt ekipage på den vanliga parkeringen innan du börjar spela.  

Priser i kombination med golfspel

April, September & Oktober 100:-/dygn 500:-/vecka (71:-/dygn) 1800:-/månad (60:-/dygn) Maj, Juni, Juli, Augusti 125:-/dygn 700:-/vecka (100:-/dygn) 2500:-/månad (83:-/dygn) Säsong Apr-okt 9000:- (43:-/dygn)

Priser utan golfspel

April, September & Oktober 200:-/dygn 1000:-/vecka (143:-/dygn) 3600:-/månad (120:-/dygn) Maj, Juni, Juli, Augusti 250:-/dygn 1400:-/vecka (200:-/dygn) 5000:-/månad (167:-/dygn) Säsong Apr-okt 15 000:- (71:-/dygn)
Milgården på Romeleåsen
Milgården på Romeleåsen

Milgården på Romeleåsen

Sommaren 2021 öppnar MiLgården på Romeleåsen för golfgrupper – efter 40 år exklusivt för konferensgrupper. MiLgården ligger granne med golfklubben och det är bara en lätt pitch till första tee och klubbhuset. Vi erbjuder middag, frukost och boende i designade sov- och badrum i en miljö med mysig hemkänsla och med egen kock. För upp till 20 personer.

Golf-grupper på MiLgården - sommaren 2021

MiLgården ligger granne med golfklubben och bara en lätt pitch till första tee och klubbhuset. Här har många välkända organisationer sina konferenser och utvecklingsprogram – sedan 1980. Sommaren 2021 är Gården öppen för golf-grupper, till den 29 augusti. Vi erbjuder 2-rätters middag, frukost och boende i designade sov- och badrum i en exklusiv miljö med hemkänsla. Minsta gruppstorlek är 8 personer, men om din grupp är stor är tipset att hyra hela Gården med sina 14 enkelrum och tre dubbelrum. Då har ni hela gården för er själva och med gårdens värd som er egen kock. Priserna är inklusive moms för privata grupper, exklusive moms för företag. De är desamma oavsett enkelrum eller dubbelrum, helg eller vardag.    
Trolleberg B&B (3km)
Trolleberg B&B (3km)

Trolleberg B&B (3km)

Trolleberg ligger högst upp på Romeleåsen, endast några minuter från Romeleåsens Golfklubb. Hit är du välkommen för att njuta, koppla av och umgås. På ”Pensionatet” finns två charmiga dubbelrum med gemensamt badrum. Idealt för det lilla golfgänget. I Trollesalen tänder vi gärna en mysig brasa och där finns även ett litet kök om ni vill fixa något att äta. I Bastuhuset finns naturligtvis vedeldad bastu och det är inte många meter till poolen! Det finns också ett litet kök med möjlighet att själv fixa mat.

Trolleberg Bed & Breakfast

På Trolleberg B&B njuter man av lugnet och tystnaden. Välkommen till klorofyllen! Här på gården har vi hästar, hundar, katter och höns. I skogen har vi hjortar, vildsvin, rävar och grävlingar. Och ovanför oss seglar gladorna.

Mail: stay@trolleberg.se Telefon: 0708-16 06 42 eller 0708-10 19 63

 

 

Ekbackenstugan (5 km)
Ekbackenstugan (5 km)

Ekbackenstugan (5 km)

Ekbackenstugan är en mysig stuga med bokskogen och Skåneleden precis vid husknuten. Ett boende som passar för föreningar, klubbar eller större sällskap! Enkelt och trivsamt för t.ex juniorlägret - med vedeldad bastu, fotbollsplan för interna chip- och pitchtävlingar.

Ekbackenstugan

Ekbackenstugan ett enklare boende med plats för 16 personer. En mysig stuga med bokskogen och Skåneleden precis vid husknuten. Ett boende som passar för föreningar, klubbar eller större sällskap!  

Pris: Från 200:-/pers

Vid större sällskap lämnas offert. E-mail: monica@ekbackenstugan.se
Körsbärsdalen B&B (6 km)
Körsbärsdalen B&B (6 km)

Körsbärsdalen B&B (6 km)

Körsbärsdalen Bed & Breakfast, beläget på randen av den vackra Körsbärsdalen, precis som namnet säger. Här finner man vacker skog att vandra i, lugnt och ro och dessutom en av Skånes vackraste golfbanor i närheten.I huset finns fem moderna och bekväma dubbelrum med hotellstandard. Samtliga rum är individuellt inredda med eget badrum, TV samt wifi. Dessutom finns matsalen med fullt utrustat kök där det dagligen serveras en stadig, svensk frukost.

Körsbärsdalens B&B

Välkommen till Körsbärsdalen Bed & Breakfast, beläget på randen av den vackra Körsbärsdalen, precis som namnet säger. Här finner man vacker skog att vandra i, lugnt och ro och dessutom en av Skånes vackraste golfbanor i närheten.

Mail: kontakt@korsbarsdalen.se Telefon: 0706-222 077