Medlem

Att vara medlem på Romeleåsen ger dig inte bara tillfredsställelsen att njuta av vår bana, natur och ett trevligt umgänge. Våra samarbetsavtal med andra klubbar gör att du kan spela på en mängd banor med reducerad greenfee. Dessutom har vi tävlingssamarbeten som inspirerar.

Medlem

Som medlem på klubben har du 50% på greenfeen när du tar med dig en gäst (aktivplus medlem) specialpriser på Greenfeen på vissa utvalda golfbanor. Vi ingår i Sydpoolen och de klubbar som är med där har alltid minst 25% rabatt på dagens högsta Greenfee. I vår egen shop har du 10% rabatt på alla inköp över 500 kr, vid klubbköp har du 5% rabatt.
Juniorer

En av våra viktiga hörnstenar för att lyckas som klubb är våra juniorer. Vi har många juniorer i träning och det är full aktivitet på klubben när de är på plats. Vi har gruppträningar för alla kategorier. Nybörjare eller Elit alla juniorer är välkomna hit. #visatsarframåt

Juniorer

En av våra viktiga hörnstenar för att lyckas som klubb är våra juniorer. Vi är väl medvetna att vår geografiska plats är en utmaning då juniorer ofta är beroende av föräldrar som kör dem. Vi arbetar på olika lösningar där t.ex. samåkning skulle kunna vara en lösning. Vi vill ha många juniorer i träning och se full aktivitet på klubben när de är på plats. Vår målsättning är att alltid kunna erbjuda gruppträningar med olika grupper beroende på vilken nivå du spelar på. Nybörjare eller Elit alla juniorer är välkomna hit.   Just nu har vi en av våra juniorer som spelar professionellt på olika tourer. Namnet är Albin Tidén och så fort han är hemma syns han på rangen och puttingreen. Detta är ett exempel på att det går bra att bli riktigt duktig spelare även på en liten klubb som vår. Ambition, ihärdighet och vilja kommer man långt med. Vi är många som följer Albins ronder på tourerna och håller tummarna att han skall lyckas.
Banan - Romeleåsens stolthet

Vår bana designades för över 50 år sedan och har med sin layout och fantastiska natur blivit en klassiker. Många spelare från när och fjärran återvänder år efter år för att njuta av bana, atmosfär och god mat.

Banan vår stolthet

Vårt underbara läge, i skogen vid Romeleåsens sluttningar gör att vi ofta hör att vi har en av Sveriges vackraste golfbanor. Vi får mycket beröm från våra gäster och medlemmar. Besökare från Danmark är kan ses kontinuerligt under säsong och fler och fler Tyskar och andra nationaliteter hittar hit. Vår ambition är att man ska ha en positiv känsla när man åker härifrån och att man vill hit igen. Välkommen till en upplevelse av naturliga skäl.
Historia

Historia

Så här började det... Den 28 September 1968 samlades följande personer: Nils Hammar, J.H. Zethraeus, Claes Ramsgård, Henrik Zaethraeus, Olof Pettersson, Pelle Queckfeldt, John Matiasson, Louise Hammar och Rolf Grönwald. Målsättningen vid detta tillfälle var att få 9 hål klara till hösten 1970 och ytterligare 9 hål till hösten 1971. Man bestämde att bilda Romeleåsens Golfklubb. Målsättningen var redan från början att bygga en utmanande 18-hålsbana, puttinggreen, drivingrange samt klubblokaler, varvid man tänkte sig att blivande medlemmar skulle bidraga en hel del med egna arbeten.
Miljö

Vår golfbana ligger mycket vackert och har ett rikt fågel och djurliv.

Vår miljö

Vi arbetar löpande med både den fysiska och psykiska miljön. Personalens arbetsmiljö och värdegrundsarbete är en hörnsten i vår verksamhet.
Styrelse & Kommittéer

Klubbens styrelse arbetar för att klubben skall vara attraktiv för alla - ung som gammal- nybörjare eller etablerad spelare. Vi värnar om att trivseln på klubben för såväl våra medlemmar och anställda men också för våra gäster.

Styrelse & Kommittéer

Vi vill att våra medlemmar skall känna en stolthet i att vara med och utveckla klubben framåt tillsammans och vi kommer löpande att välja att bjuda in till projekt som kan vara lämpliga. Har du en kompetens du tror saknas och som klubben har behov av i det löpande arbetet och/eller för utvecklingen och känner att du vill vara med och lägga tid på och hjälpa till, tveka inte att kontakta kansliet på 046-82014. Som alla vet är vi en ideell styrelse som gör detta på vår fritid. Men vi gör detta för att vi tycker det är roligt och vi brinner för att Romeleåsens GK ska vara en fin och väl fungerande klubb. I en ideell förening arbetar vi tillsammans. Tillsammans kan vi skapa en fantastisk klubb i ett otroligt härlig landskap. Fågelkvitter och ibland lite vilda djur som njuter i vår miljö. Svårt att slå, eller hur?