T.f. klubbchef
T.f. klubbchef

T.f. klubbchef

Att vara medlem på vår klubb innebär inte bara att man har en av Skånes vackraste banor att spela på. Man har även en genuin shop och en klassisk restaurang att spendera sin tid i. Som klubbchef på Romeleåsens GK är jag stolt över att få vara med och utveckla klubben framåt tillsammans med vår personal och våra medlemmar i en underbar miljö.

Romeleåsen 2030

Romeleåsens Golfklubb är av många ansedd som en av Skånes vackraste golfbanor och oavsett om man är anställd eller gäst är det en miljö man trivs i. Som medlem, gäst eller samarbetspartner, alla ska känna sig som hemma. Vår f.d. intendent har dock inför detta året valt att lämna oss för nya utmaningar på Skånes Golfförbund. Styrelsen är i skrivande stund i full gång att se på möjligheterna att hitta en efterträdare samt se på olika alternativa lösningar för organisationen. Styrelseordförande Mats Sandquist går med omedelbar verkan, efter överläggningar i styrelsen och enhälligt beslut, in som t.f. klubbchef. Mats tillsammans med övriga i styrelsen tar tillsvidare en mer operativ roll i det redan påbörjade arbetet med att utveckla Romeleåsen. #visatsarframåt
Banan - Romeleåsens stolthet
Banan - Romeleåsens stolthet

Banan - Romeleåsens stolthet

Vi har en fin maskinhall med de maskinerna vi behöver för att hålla vår bana i toppskick. Vår personal har många års erfarenhet av banskötsel och kan vår fina bana på sina fem fingrar.

Banan vår stolthet

Vårt underbara läge, i skogen vid Romeleåsens sluttningar gör att vi ofta hör att vi har en av Sveriges vackraste golfbanor. Vi får mycket beröm från våra gäster och medlemmar. Besökare från Danmark är kan ses kontinuerligt under säsong och fler och fler Tyskar och andra nationaliteter hittar hit. Vår ambition är att man ska ha en positiv känsla när man åker härifrån och att man vill hit igen. Välkommen till en upplevelse av naturliga skäl.
Historia
Historia

Historia

Så här började det... Den 28 September 1968 samlades följande personer: Nils Hammar, J.H. Zethraeus, Claes Ramsgård, Henrik Zaethraeus, Olof Pettersson, Pelle Queckfeldt, John Matiasson, Louise Hammar och Rolf Grönwald. Målsättningen vid detta tillfälle var att få 9 hål klara till hösten 1970 och ytterligare 9 hål till hösten 1971.

Historia

Så här började det... Den 28 September 1968 samlades följande personer: Nils Hammar, J.H. Zethraeus, Claes Ramsgård, Henrik Zaethraeus, Olof Pettersson, Pelle Queckfeldt, John Matiasson, Louise Hammar och Rolf Grönwald. Målsättningen vid detta tillfälle var att få 9 hål klara till hösten 1970 och ytterligare 9 hål till hösten 1971. Man bestämde att bilda Romeleåsens Golfklubb. Målsättningen var redan från början att bygga en utmanande 18-hålsbana, puttinggreen, drivingrange samt klubblokaler, varvid man tänkte sig att blivande medlemmar skulle bidraga en hel del med egna arbeten.
Medlem
Medlem

Medlem

Som medlem på klubben har du olika förmåner med våra samarbetspartners och specialpriser på greenfeen på vissa utvalda golfbanor. Vi ingår i Sydpoolen och de klubbar som är med har alltid minst 25% rabatt på dagens högsta greenfee.

Medlem

Som medlem på klubben har du 50% på greenfeen när du tar med dig en gäst (aktivplus medlem) specialpriser på Greenfeen på vissa utvalda golfbanor. Vi ingår i Sydpoolen och de klubbar som är med där har alltid minst 25% rabatt på dagens högsta Greenfee. I vår egen shop har du 10% rabatt på alla inköp över 500 kr, vid klubbköp har du 5% rabatt.
Juniorer
Juniorer

Juniorer

En av våra viktiga hörnstenar för att lyckas som klubb är våra juniorer. Vi har många juniorer i träning och det är full aktivitet på klubben när de är på plats. Vi har gruppträningar för alla kategorier. Nybörjare eller Elit alla juniorer är välkomna hit. #visatsarframåt

Juniorer

En av våra viktiga hörnstenar för att lyckas som klubb är våra juniorer. Vi är väl medvetna att vår geografiska plats är en utmaning då juniorer ofta är beroende av föräldrar som kör dem. Vi arbetar på olika lösningar där t.ex. samåkning skulle kunna vara en lösning. Vi vill ha många juniorer i träning och se full aktivitet på klubben när de är på plats. Vår målsättning är att alltid kunna erbjuda gruppträningar med olika grupper beroende på vilken nivå du spelar på. Nybörjare eller Elit alla juniorer är välkomna hit. #visatsarframåt
Miljö
Miljö

Miljö

Vår golfbana ligger mycket vackert och har ett rikt fågel och djurliv.

Vår miljö

Vi arbetar löpande med både den fysiska och psykiska miljön. Personalens arbetsmiljö och värdegrundsarbete är en hörnsten i vår verksamhet.  
Styrelse
Styrelse

Styrelse

Vi, styrelsen med personal hälsar alla ägare, medlemmar, greenfee-gäster och alla andra hjärtligt välkomna till Romele Golf & Country Club 2018, det är här det händer nu.

Styrelse

Styrelsen i Romeleåsens Golfklubb är en sammansättning av personer från många olika professioner. Vi har tillsamman fått det hedrande förtroendet att driva och utveckla klubben. Tillsammans är det vår uppgift att sätt ramarna för hur klubben ska bedrivas och vilka mål vi ska nå. Som alla vet är vi en ideell styrelse som gör detta på vår fritid. Men vi gör detta för att vi tycker det är roligt och vi brinner för att Romeleåsens GK ska vara en fin och väl fungerande klubb. Romeleåsens GK får liksom många andra klubbar slåss med en tuff ekonomi, som vi kontinuerligt arbetar med för att få till ett positivt resultat. Detta gör att vi lyssnar av medlemmarnas önskan samtidigt som vi hela tiden måste vända och vrida och försöka göra rätt när det gäller kostnader. Tillsammans gör vi allt vi kan för att får mer intäkter. Både gällande kostnads- och intäktssidan så är alla ni medlemmar oerhört viktiga. Självklart genom ert medlemskap, men också som ambassadör för vår fina klubb där ni kan hjälpa till att besökare trivs och blir fler. I en ideell förening arbetar vi tillsammans. Det är lätt att tänka att styrelsen gör allt vi anser att det är bättre att alla kan göra något än att några ska göra allt. Ni är dessutom alla delägare så hjälp er själva genom att få fler medlemmar, fler gäster, fler sponsorer, fler samarbetspartner, fler juniorer, fler som handlar i vår shop, fler som besöker restaurangen. Ja helt enkelt FLER av allt. Tillsamman kan vi skapa en fantastisk klubb i ett otroligt härlig landskap. Fågelkvitter och ibland lite vilda djur som njuter i vår miljö. Svårt att slå, eller hur?
Kommittér
Kommittér

Kommittér

Vi har några kommittéer kvar men vi börjar mer och mer arbeta i projekt på klubben. Vi vill att våra medlemmar skall känna en stolthet i att vara med och utveckla klubben framåt tillsammans. Vill du vara med och hjälpa till med vår utveckling kontakta kansliet på 046-82014

Kommittéer & Projekt

Det finns ett uttalat intresse att det skall finnas olika kommittéer samtidigt som vi valt att arbeta en del i projektform. Detta för att det ska bli så effektivt som möjligt. Dock kommer vi under innevarande år att se över och finna en lösning på hur vi ser att klubbens verksamhet kan se ut framöver. Allt för att skapa så bra grund som möjligt oberoende vilka personer som finns med, i kommittéer, styrelser eller annat. Vi vill att våra medlemmar skall känna en stolthet i att vara med och utveckla klubben framåt tillsammans och vi kommer löpande att välja att bjuda in till projekt som kan vara lämpliga. Har du en kompetens du tror saknas och som klubben har behov av i det löpande arbetet och/eller för utvecklingen och känner att du vill vara med och lägga tid på och hjälpa till, tveka inte att kontakta kansliet på 046-82014.