Resor
Resor

Resor

Vårt Team arrangerar olika resor tillsammans med klubbens medlemmar. Här ser du aktuella erbjudanden och resor.

Resor

Vårt Team arrangerar olika resor tillsammans med klubbens medlemmar. Våren 2019 finns det resor med Peter och Tony. Ta kontakt med oss för att få ett prospekt.
Team
Team

Team

NIBLICK Golf Academy erbjuder träning för alla, från nybörjaren till den mer erfarna golfaren. Vi har olika upplägg beroende på vem träningen riktar sig till - dvs unika upplägg som passar unika golfare.

Team

NIBLICK Golf Academy erbjuder träning för alla, från nybörjaren till den mer erfarna golfaren. Vi har olika upplägg beroende på vem träningen riktar sig till - dvs unika upplägg som passar unika golfare.
Kurser
Kurser

Kurser

Niblick Golfs tränare erbjuder ett stort utbud av kurser. Vi utgår från ett helårs-tänk där man tränar Tema Rörelsen inomhus under vintern, Tema Slagen under våren och Tema Spelet under sommar och höst. Tematräningen passar alla golfare från 0 – 54 i hcp. En del pass erbjuds som ”en gång i veckan” medan andra blir som halv- eller heldagsträningar.

Kurser

Niblick Golf Academy erbjuder olika kurser och träningstema:
Nybörjarkurs: Vi tar dig från att träna de olika slagen på Rangen till att testa på att spela på korthålsbanan. Därefter får du börja träna på stora banan.
Tema Rörelsen: tränas inomhus under vintern då vi jobbar med grunderna i både grepp, uppställning och svingtekniker.
Tema Slagen: Vi tränar på de olika slag som krävs för att på sikt sänka din store på banan. Träningsperioden för detta är våren.
Tema Spelet: Vi går igenom spelstrategi, beslutsfattande, fokusering och anspänningsreglering ute på banan. Allt för att du ska kunna slå dina bästa slag oftare.
Du kan välja att genomföra motsvarande träning individuellt också.
Arena
Arena

Arena

I en inte alltför avlägsen framtid har vi riktigt bra träningsområden så att vi kan kalla hela området för vår Golfarena. En Range med ordentliga målområden, en golfstudio med utrymme även för fysträning, en rolig kort-hålsbana och intressanta utmanande närspelsområden.

Romele Golf Arena

I en inte alltför avlägsen framtid har vi riktigt bra träningsområden så att vi kan kalla hela området för vår Golfarena. En Range med ordentliga målområden, en golfstudio med utrymme även för fysträning, en rolig korthålsbana och intressanta utmanande närspelsområden.
Studio
Studio

Studio

För att kunna genomföra högklassiga videolektioner och klubbutprovningar behöver vi en riktig golfstudio på klubben. Fram till att den blir färdig går det att boka in dig med någon av oss i studion på PGA National. En golfstudio gör det även möjligt att jobba med tekniklektioner vintertid.

Romele Golf Studio

För att kunna genomföra högklassiga videolektioner och klubbutprovningar behöver vi en riktig golfstudio på klubben. Fram till att den blir färdig går det att boka in dig med någon av oss i studion på PGA National. En golfstudio gör det även möjligt att jobba med tekniklektioner vintertid. Skicka mail till info@niblickgolf.se om du vill boka träning i studion på PGA National.
Rangen
Rangen

Rangen

För att göra träning mer attraktiv så kommer vi under våren att fräscha upp range-området med mer visuella mål - både för de långa och korta klubborna. Vi borde alla träna mer - då blir spelet på banan bättre.

Rangen

För att göra träning mer attraktiv så kommer vi under våren att fräscha upp range-området med mer visuella mål - både för de långa och korta klubborna. Vi borde alla träna mer - då blir spelet på banan bättre. - "Ju mer man tränar och förbereder sig desto mer tur har man". Ingemar Stenmark