Klubbchefen har ordet

Att vara medlem på vår klubb innebär inte bara att man har en av Skånes vackraste banor att spela på. Man har även en genuin shop och en klassisk restaurang att spendera sin tid i. Som klubbchef på Romeleåsens GK är jag stolt över att få vara med och utveckla klubben framåt tillsammans med vår personal och våra medlemmar i en underbar miljö. Välkommen till en upplevelse i en unik miljö som passar alla.

Klubbchefen har ordet

Att vara medlem på vår klubb innebär inte bara att man har en av Skånes vackraste banor att spela på. Man har även en genuin shop och en klassisk restaurang att spendera sin tid i. Som klubbchef på Romeleåsens GK är jag stolt över att få vara med och utveckla klubben framåt tillsammans med vår personal och våra medlemmar. Välkommen till en klassisk golfklubb som satsar framåt och tar hand om dig som gäst, medlem och besökare i en fantastisk miljö där alla är välkomna att få en upplevelse att minnas. Stefan Nilsson #visatsarframåt
Banan vår stolthet

Vi har en fin maskinhall med de senaste maskinerna för att hålla vår bana i toppskick. Bo Weckström vår banchef har många års erfarenhet av banskötsel och kan vår fina bana på sina fem fingrar.

Banan vår stolthet

Bo Weckström vår banchef har många års erfarenhet av banskötsel och brinner för att hålla vår bana i bästa skick. Vårt underbara läge, i skogen vid Romeleåsens sluttningar gör att banan är en av Sveriges vackraste banor. Vi får mycket beröm från våra gäster och medlemmar. Under de senaste åren har vi utvecklat våra greener ytterligare. Våra greenerna är  jämna, snabba och rättvisa. Välkommen till en upplevelse av naturliga skäl.
Historia

Historia

Så här började det... Den 28 September 1968 samlades följande personer: Nils Hammar, J.H. Zethraeus, Claes Ramsgård, Henrik Zaethraeus, Olof Pettersson, Pelle Queckfeldt, John Matiasson, Louise Hammar och Rolf Grönwald. Målsättningen vid detta tillfälle var att få 9 hål klara till hösten 1970 och ytterligare 9 hål till hösten 1971. Man bestämde att bilda Romeleåsens Golfklubb. Målsättningen var redan från början att bygga en 18hålsbana, puttinggreen, drivingrange samt klubblokaler, varvid man tänkte sig att blivande medlemmar skulle bidraga en hel del med egna arbeten.
Medlem

Som medlem på klubben har du olika förmåner med våra samarbetspartners och specialpriser på greenfeen på vissa utvalda golfbanor. Vi ingår i Sydpoolen och de klubbar som är med har alltid minst 25% rabatt på dagens högsta greenfee.

Medlem

Som medlem på klubben har du olika förmåner med våra samarbetspartners och specialpriser på Greenfeen på vissa utvalda golfbanor. Vi ingår i Sydpoolen och de klubbar som är med där har alltid minst 25% rabatt på dagens högsta Greenfee. I vår egen shop har du 10% rabatt på alla inköp över 500 kr, vid klubbköp har du 5% rabatt.
Juniorer

En av våra viktiga hörnstenar för att lyckas som klubb är våra juniorer. Vi har många juniorer i träning och det är full aktivitet på klubben när de är på plats. Vi har gruppträningar som ingår i medlemsavgiften (nyhet 2018) med olika grupper beroende på vilken nivå du spelar på. Nybörjare eller Elit alla juniorer är välkomna hit. #visatsarframåt

Juniorer

En av våra viktiga hörnstenar för att lyckas som klubb är våra juniorer. Vi har många juniorer i träning och det är full aktivitet på klubben när de är på plats. Vi har gruppträningar med olika grupper beroende på vilken nivå du spelar på. Nybörjare eller Elit alla juniorer är välkomna hit. #visatsarframåt
Miljö

Vår golfbana ligger mycket vackert och har ett rikt fågel och djurliv.

Vår miljö

Styrelse

Vi, styrelsen med personal hälsar alla ägare, medlemmar, greenfee-gäster och alla andra hjärtligt välkomna till Romele Golf & Country Club 2018, det är här det händer nu.

Styrelse

Styrelsen i Romeleåsens Golfklubb är en sammansättning av personer från många olika professioner. Vi har tillsamman fått det hedrande förtroendet att driva och utveckla klubben. Tillsammans är vår uppgift att sätt ramarna för hur klubben ska bedrivas och vilka mål vi ska nå. Som alla vet är vi en ideell styrelse och vi gör detta på vår fritid, så som många andra i klubben också gör. Vi gör detta för vi tycker det är roligt och vi brinner för att Romeleåsens GK ska vara en fin och väl fungerande klubb. Vi, som många andra klubbar slåss med en tuff ekonomi, som vi är på väg att vända. Det gör att man måste vända och vrida hela tiden för att försöka göra rätt när det gäller kostnader och se till att vi får mer intäkter. När det gäller intäkter så är alla ni medlemmar också en viktiga. Självklart genom ert medlemskap, men också som ambassadör för vår fina klubb. Ni är ju delägare så hjälp er själva genom att få fler medlemmar, fler gäster fler juniorer, fler som handlar i vår shop. Jag helt enkelt FLER av allt. Tillsamman kan vi ska en fantastisk klubb i ett otroligt härlig landskap. Inga motorvägar som stör, inget tåg som kör igenom banan. Fågelkvitter och ibland lite andra vilda djur som njuter i vår miljö. Svårt att slå, eller hur?
Kommittér

Vi har några kommittéer kvar men vi börjar mer och mer arbeta i projekt på klubben. Vi vill att våra medlemmar skall känna en stolthet i att vara med och utveckla klubben framåt tillsammans. Vill du vara med och hjälpa till med vår utveckling kontakta kansliet på 046-82014

Kommittéer

Medlemsinloggning

Här kan du som medlem logga in för senaste årsredovisningar, mötesprotokoll och övriga dokument, lösenordet får du via kansliet.