Medlemskommittén

Medlemskommittén har som uppgift att snappa upp idéer och förslag från klubbens medlemmar.


Kommittén skall skapa förutsättningar för att stärka klubbandan och skapa en god sammanhållning mellan alla i klubben.

 

Vi försöker få bra rabatter och erbjudande hos företag som på olika sätter skapar ett mervärde för klubbens medlemmar. Under säsongen kommer vi att bland annat ordna fester och utställningar.

 

En traditionell aktivitet "Sällskapsgolfen"/"nybörjar-golf", eller som vi också kallat aktiviteten, "torsdagstävling". Här kan ALLA delta och här är umgänge och att träffa andra medlemmar viktigare än att vinna. Sällskapsgolf spelas några torsdagskvällar under året. Vi spelar 9 hål i glada vänners sällskap. Vi försöker tona ner tävlandet och förstora umgänget och den sociala samvaron. Besök oss gärna en torsdag och känner Du att det här med tävlandet inte är Din grej, så snacka med oss, så hittar vi på nåt annat kul. Alla nybörjare lär känna spelet och dessutom lär vi känna varandra lite mer.

 

Vi brukar ha vårsäsongsavslutning kvällen före midsommarafton, då vi äter lite sill tillsammans innan vi spelar vår golfrunda. Höstavslutningen försöker vi orka med 18 hål för att sedan käka middag tillsammans

 

Alla aktiviteter är inte planerade färdigt än, så har Du idéer vänd Dig till någon i kommittén. Vill Du vara med i kommittén så är Du jättevälkommen!

 

I vår kommitté är alltid Medlemmen i FOKUS!!

 

Vi uppskattar att Du mailar oss, ringer till oss eller hör av er till klubbens kansli med önskemål, synpunkt, frågor, uppslag, nåt att klaga på eller vad som helst.

 

Kolla gärna på aktivitetskalendern under året. Här försöker vi lägga upp allt som är aktuellt!

 

Väl mött på en av Sveriges absolut bästa och vackraste banor!

 

Stefan Nilsson

Intendent på Romeleåsens Golfklubb

intendent@ragk.se