Vill du veta mer om klubben?

Romeleåsens Golfklubb bildades 1968.

Klubben har sedan starten hela tiden utvecklats till den högklassiga anläggning som du möter idag. Golfbanan är byggd på Romeleåsens sluttningar och utmanar elitspelaren såväl som motionsspelaren. Den kuperade och höglänta terrängen bjuder från vissa av utslags- eller greenområdena på en betagande utsikt. Från greenen på 6:ans hål ser du vid klar sikt långt ner mot Österlen.

Golfanläggningen där golfbanan sträcker sig över 18 hål, har naturligtvis också övningsområde med en kortare övningsbana, till hjälp och förfogande för alla golfare.

Klubben driver i egen regi shop och drivingrange. Det ger, hoppas vi, våra medlemmar större möjligheter att lättare komma över de produkter och den service de önskar.

Anläggningen erbjuder självklart en förstklassig restaurang med fullständiga rättigheter. Vår restauratör svarar upp mot dina högt ställda krav, ditt personliga val av maträtt likaväl som "Dagens rätt" till facila priser.

Företagaren som vill göra något extra för sina kunder, gör som många andra företagare gjort genom åren; förlägger sin företagsgolf hos oss.

Vi tar hand om hela arrangemanget från morgon till kväll, helt efter dina önskemål.

Golfshop och Golfpro, finns till förfogande för den som önskar. Nybörjarkurser och speciella träningsläger för både damer och herrar startas återkommande under säsongen. För vår

Juniorträning - vi är "Guldcertifierad Junioranläggning" - har vi en Golfpro, utbildad för denna typ av golfinskolning.

Från och med 2008 erbjuder vi också, i samarbete med The Lodge, Häckeberga Slott, vandrarhem och Bed & Breakfast, logi med greenfee till mycket attraktiva kostnader, vilket gör din vistelse hos oss till något extra.
"Väl värt resan" som det ofta heter.

Men du är lika välkommen resande på annat sätt. Kommer du resande med husvagn finns det en parkering för ändamålet. Hygienutrymme och bastu finns för din service inom anläggningen.

Sammantaget vill Romeleåsens Golfklubb göra sitt bästa för att ge dig en stund att minnas. Inte bara vår personal, utan hela vår bananläggning och sist men absolut inte minst, kommer vår vackra natur att bidra till totalintrycket.

Välkommen!