Jag vill bli medlem

Går Du i tankar att kanske börja spela golf eller kanske redan är medlem i annan klubb - men kanske överväger att bli medlem i Romeleåsens vackra och natursköna golfklubb.

Då tycker vi att Du på enklaste sätt tar kontakt med klubben på mail: info@ragk.se eller ringer oss på 046/82012. Vi har en uppsjö av olika medlemskap och vi är helt övertygade om att Du kommer att hitta en bra modell som passar Dig, Din familj eller Ditt företag. Men först vill vi veta lite om Dina behov och Dina önskemål. Tänk igenom hur mycket Du avser spela, på vilka banor, vardagar eller helger, mest i Skåne eller på andra ställen.

Hur många är ni som vill bli medlemmar? Ja det finns lite att tänka på men vi har allt från green fee medlemskap, där Du betalar green fee när Du verkligen spelar, till ett fullvärdigt medlemskap då alla våra förmåner ingår och Du får spela fritt alla dagar på ett antal banor. Har Du inte bestämt Dig, kan Du alltid bli "Prova på Medlem" under ett år.

Som medlem i Romeleåsens GK kommer du att få tillgång till en av Sveriges allra vackraste och mest natursköna banor. För nåt år sedan blev vi utsedda till "Best value for Money" alltså den mest prisvärda klubben i hela Sverige. På klubben vill vi att alla skall kunna vara medlemmar, unga och äldre, nybörjare och elitspelare skall finna nöje och utmaning i vår anläggning. Vi har en huvudtränare som tar om hand vår juniorträning på ett föredömligt sätt och våra barn och ungdomar trivs verkligen på klubben. 

Vi har en livaktig Tävlingskommitté som kommer att tillgodose alla Dina tävlingsbehov, om Du känner för att tävla och vi har ett brett samarbete med andra klubbar när det gäller tävlingsverksamheten.

Vår restaurang har långa öppethållningstider och serverar god, prisvärd och närodlad mat och dryck. Kolla sortimentet och upplev en fantastisk måltid på klubben eller ta nåt lättare efter nionde hålet.

Vår juvel i kronan är vår bana och naturen runt banan. Med fantastisk utsikt över det skånska landskapet kan man lätt bli förförd och vi tror man spelar bättre golf när hela golfupplevelsen är så bra som på Romeleåsens GK. Vårt hål nummer 8, tillhör Sverigetoppen och får ofta ett omnämnande i media. I fjor var vårt hål 8 ett av Sveriges 50 bästa golfhål. Och det finns fler än 10 000 golfhål på svenska banor...

Tveka inte att höra av Dig om Du kan tänka Dig att på något sätt bli medlem eller börja spela golf i Romeleåsens GK. Vi ser fram mot ditt samtal eller Ditt mail eller kanske t o m Ditt besök under året. Du är varmt välkommen till en förutsättningslös diskussion...

Styrelsen för Romeleåsens GK"