Jag vill bli medlem

GOLFEN VÄXER OCH VI SATSAR FRAMÅT

Vi erbjuder enkla medlemsformer och har en fantastisk golfbana i underbar miljö. Vi är med i Sydpoolen där du har minst 25% rabatt när du spelar på andra banor. För att bli medlem kontaktar du enklast oss på kansliet på mail: info@ragk.se eller ringer oss på 046-82014. 

JUNIORMEDLEMSKAP
I alla våra juniormedlemskap ingår grupträning. Inskrivning i år är den 4/3 på klubben, välkomna.

  • Yngre junior 0-12 år 820 kr.
  • Äldre juior 13-21 år 1 450 kr. 


YNGRE SENIOR 22-29 år
Du spelar fritt alla dagar och våra klubbsamarbeten ingår och kostar 3 590 kr

PROVA PÅ
Vill du prova på att bli medlem hos oss kostar det 4 950 kr och då behöver man ingen spelrätt eller andel. 

AKTIV PLUS
Du spelar fritt alla dagar och våra klubbsamarbeten ingår som kostar 5 590 kr. Medlemskapet kräver andel (2000 kr) och spelrätt finns till salu på vår hemsida.

ÅRSMEDLEM UTAN SPELRÄTT
Du spelar fritt alla dagar och våra klubbsamarbeten ingår, men ingen sperätt eller andel behövs pris 6 900 kr.

OM KLUBBEN
Som medlem i Romeleåsens GK kommer du att få tillgång till en av Sveriges allra vackraste och mest natursköna banor. För nåt år sedan blev vi utsedda till "Best value for Money" alltså den mest prisvärda klubben i hela Sverige.
På klubben vill vi att alla skall kunna vara medlemmar, unga och äldre, nybörjare och elitspelare skall finna nöje och utmaning i vår anläggning. Vi har en huvudtränare som tar om hand vår juniorträning på ett föredömligt sätt och våra barn och ungdomar trivs verkligen på klubben. Vår juvel i kronan är vår bana och naturen runt banan. Med fantastisk utsikt över det skånska landskapet kan man lätt bli förförd och vi tror man spelar bättre golf när hela golfupplevelsen är så bra som på Romeleåsens GK. Vårt hål nummer 8, tillhör Sverigetoppen och får ofta ett omnämnande i media. I fjor var vårt hål 8 ett av Sveriges 50 bästa golfhål. Och det finns fler än 10 000 golfhål på svenska banor...

KLUBBLIV
Vi har en livaktig Tävlingskommitté som kommer att tillgodose alla Dina tävlingsbehov, om Du känner för att tävla och vi har ett brett samarbete med andra klubbar när det gäller tävlingsverksamheten.

Vår restaurang är populär och serverar mycket god mat och dryck. Kolla sortimentet och upplev en fantastisk måltid på klubben eller ta nåt lättare efter nionde hålet. Vi har även en egen shop som har de senaste nyheterna från de ledande leverantörerna och du som medlem får specialerbjudanden och har rabatt på alla köp över 500 kr.

#visatsarframåt

Styrelsen för Romeleåsens GK