Medlemsavgifter, spelrätt och andel 2018

Romeleåsens GK har ett antal olika medlemskap anpassade så att våra avgifter skall spegla Dina olika behov. Ju större krav Du har på att spela ofta, flexibelt när det passar Dig och på flera klubbar, desto högre avgifter.

Men vi har även medlemsavgifter där Du betalar en låg medlemsavgift, där Du inte får alla de medlemsförmåner som finns i de paket med något högre pris. Gå in och kolla vad som skulle passa just Dig och Din familj.

Du spelar med rabatt på ett antal klubbar i hela Sverige, som framgår på hemsidan. Är Du gym-medlem har Du dessutom tillgång till vårt gym.

Vi är fullvärdiga medlemmar i Sydpoolen, vilket innebär att Du till kraftigt rabatterat pris har tillgång till samtliga "Sydpoolen-klubbar".

Vi har ett tävlingssamarbete där vi till rabatterat pris kan tävla tillsammans med likasinnade, på Kävlinge GK, Bosjökloster GK, Eslövs GK och Lunds Akademiska GK. Detta samarbete innebär dessutom att Du som inte tävlar kan spela på vår egen bana mer "ostört" under helgerna.

Vi har rabatterad golfavgift med Golfhäftet under vardagarna. Har du några frågor eller vill uppgradera ditt medlemskap, tveka inte att kontakta oss på 046-82014.