Tävlingar

I år kommer Romeleåsens GK vara representerad i följande tävlingar:

 

Juniorserien

I år spelar vi i Division 1 (Grupp Hogan) tillsammans med Abbekås, S:t Arild, Falsterbo, Åkagården, Höganäs, Söderåsen, Örestad, Niklastorp, Sölvesborg, Flommen 2 och Barsebäck 2.

Spelare skall vara födda 2004 – 1996, max hcp 36. Både singel och foursome spelas över 18 hål utan hcp.

De som inte blir uttagna till spel skall vara caddies till spelarna. Eftersom alla skall vara med varje gång behöver vi 4 bilar som lämnar och hämtar. Se tabell nedan. Är det någon som inte kan så byt med annan och meddela Johan vilket skifte som skett.

Lagkaptensrollen kommer att axlas av Johan Eklöv.

 

Skåneligan

Vi har anmält ett lag till spel i Skåneligan men i skrivande stund har vi inte fått reda på vilka andra klubbar vi möter och när detta kommer att ske. Så fort vi vet mer så informerar vi!

 

 

Lilla Skånemästerskapet

Födda 2003 eller senare

Lag om 4 spelare varav 3 resultat räknas. 9 hål utan hcp

hcp 18,5 - 54,0

 

Mer information hittas på www.skgf.se under Junior/Elit (Skånes Golfförbunds hemsida)

 

Spelararvode 2017

Klubben har anslagit en budget för spelararvode för säsongen. Detta belopp kommer vi att behöva solidariskt fördela på aktiva spelare. För att i år vara berättigad till spelararvode så krävs det följande:

Senast den 30 april skall varje spelare lämnat in en tävlingsplanering för säsongen. Speciell blankett finns nedan.

Vartefter tävlingarna gjorts lämnas en tävlingsrapport in till intendenten. Speciell blankett finns.

Enbart de tävlingar som finns med i tävlingsplaneringen och som ger SGF-rankingpoäng kommer att beaktas vid fördelning av arvode.

Utbetalning av belopp kommer att ske efter avslutad säsong och vara fördelad på de spelare som lämnat in erforderliga blanketter. Det kan tyvärr innebära att man inte får full täckning för samtliga kostnader (startavgifter, körersättning mm) som man har haft.